arennbsv

Radically Healthy

Grip Energy är en premium dryck av högsta kvalité. Att den är klar som vatten kan du se och att den gör dig piggare kan du känna – men Grip Energy har ännu en god effekt på lång sikt. Grip Energy är den sofistikerade rebellen, den innovativa nya produkten som gjort det medvetna valet att investera all nettovinst i välgörenhetsprojekt. Vi skickar en andel per såld burk direkt till Hungerprojektet och resten går till projekt styrt av den ideella rörelsen Grip Movement. Grip Energy är för dig som vill göra ett medvetet val, en som står för godhet mot dig själv och godhet mot andra. Vi har återuppfunnit energidrycken som ska förändra världen. Med Grip Energy kan du dricka dig till en vackrare framtid.

icy_can

  • Sky is the limit

Ökar din prestationsförmåga

Grip Energy’s banbrytande recept kan radikalt höja din prestationsförmåga på jobbet, skolan eller inför träningen. Koffein ökar koncentration- och reaktionsförmåga medan B-vitaminkomplex ser till att effekten blir långvarig och minskar trötthet och utmattning. Guarana förbättrar minnet och höjer uppmärksamhet och humör.

God för alla

Nettovinsten från Grip Energy investeras i välgörenhetsprojekt. En andel går till Hungerprojektet och resten till den nytänkande organisationen Grip Movement – ett nytt och revolutionerande sätt att arbeta med välgörenhet.

Naturligt vis

Grip Energy innehåller dessutom inget onödigt socker och är fri från konserveringsmedel och färgämnen som betyder att du kan avnjuta den med rent samvete – i dubbel bemärkelse då all nettovinst går till välgörenhetsprojekt.

Piggar upp kropp och sinne

Vårt revolutionerande recept ser till att du blir pigg och förblir pigg med en märkbar känsla av eufori, utan att få i dig onödiga kemikalier och tillsatser. Vi har återuppfunnit energidrycken och gjort den schystare, nyttigare och mer effektiv.

What's
tweeting